nov 16

Venner som ikke er på Facebook

IMAG0382Det er mange som er på Facebook av våre Gjertrudvenner. Men det er også en del som ikke er der. Vårt nettverk har jo ikke noe medlemsopplegg, men vi anser alle som følger oss på FB som Gjertrudvenner. Men nå har vi også en liste her på bloggen, der vi vi vil føre opp de som ønsker være aktive og passive Gjertrudvenner, men som altså ikke er på Facebook.  Og så får vi gjøre det helt klart at man, selvsagt, er minst like god Gjertrudvenn, selv om man ikke bruker tiden sin ppå Facebook.

Du finner den foreløpig svært korte listen under menypunktet «Venner».

1 Kommentar

 1. Kjell Johannes Madsen sier:

  Hei,

  Hørte på Ekko i dag om gjertrudvennene, og fant ut at det dere driver med er noe av det minst meningsløse en kan bruke fritid til.

  Jeg er ikke på Facebook, så jeg prøver å melde meg inn nå via epost.

  Vennlig hilsen

  Kjell Johannes Madsen
  Hagelundveien 17
  0963 Oslo

  Tlf.: 90600060

Skriv et svar