feb 06

Gjertrudvennene i 2014

Foto: LH. Fra Østre gravlund

Foto: LH. Fra Østre gravlund

Onsdag 5. februar ble det holdt møte. Først og fremst dreide møtet seg om opplevelsen ved det å oppsøke kommunale begravelser og vårt møte med prest, byrå og andre. Videre ville man arbeide for å få flere hjelpere, ikke minst i Oslo. Det vil bli laget en metallnål med GVs logo. Vår tanke er at den enkelte Gjertrud-venn som skal i en bisettelse, kan bære en slik nål som «uniformering» – om man ønsker. Dette kan være en god identifikasjon og virke på flere måter. For eks. kan prester, byrå og andre straks forstå at denne besøkende er en Gjertrudvenn.

Det arbeides også for å etablere flere bygrupper. For å få hjelp av flere, vil GV i våres  invitere media til en enkel informasjonsforestilling. Her vil også publikum ha adgang. Folk som vil vite mer om GV og kanskje bli hjelpere, kan møte opp og bli orientert.

GV trenger noe publisitet for å nå frem til flere hjelpere. Vi vil i vinter ha annonser i tre aviser, som fantastisk nok har gitt oss annonseplass gratis. Det vil også bli søkt om TV-annonseplass under reklamefrie dager på TV Norge og TV2 i påsken. En kort filmstubbreklame er jo allerede laget ved hjelp av regissør Trond Kvig Andreassen, fotograf Caroline Ramnæs og Bent Axelsen (musikk), også her ved gratis innsats. (Takk!)

 

Skriv et svar