feb 05

Informasjonsforestilling på Kampen Bydelshus

Foto: LH. Skulpturen "Maria Magdalena" (illustrasjon)

Foto: LH. Skulpturen «Maria Magdalena» (illustrasjon)

Gjertrudvennene holdt møte onsdag 5. februar, og ett av punktene som ble diskutert, var en påtenkt forestilling. Nå er det mye som tyder på at dette blir realitet på Kampen Bydelshus en gang til våren.

Man ser for seg en form for forestilling. Hit inviteres media, og det vil bli åpent for interesserte privatpersoner som ønsker å vite mer om GV. Når det gjelder media, så merkes en gryende interesse for GVs arbeid og økende bevissthet vedr.  de kommunale begravelsene i Norge.

Dermed vil vi invitere media og håper på oppmerksomhet rundt arbeidet vårt i spalter og radiokanaler. For det er viktig at offentligheten kjenner til den tjeneste Gjertrudvennene bidrar med, slik at vi også kan være med på å få dra frem det triste rundt de kommunale begravelsene og dermed kunne skape mer bevissthet og holdningsendring. Samtidig håper vi oppslag kan gi folk flest informasjon, slik at vi kan få med oss flere hjelpere.

Kampen Bydelshus er et artig  brukshus som ligger på det trivelige og pittoreske Kampen. Bare å ta seg en tur. Her regner vi med å arrangere vårt medietreff om ikke så altfor mange uker. Ved siden av at det selvsagt blir informert om GVs arbeid, skal det bli topp underholdning og kanskje en bildevisning.

Skriv et svar